ویروس کرونا که به خطرناک ترین ویروس حال حاضر شناخته می شود ، هنوز در حال گسترش است. از مهم ترین عواملی که این بیماری را خطرناک نموده است ، اطلاعات کمی است که در راستای درمان آن وجود دارد.وزارت بهداشت روسیه با همکاری سازمان رفاه و حمایت از مصرفکنندگان این کشور راهنمایی را فراهم کرده است که در آن شیوههای پیشگیری، تشخیص و مداوای عوارض ناشی از ابتلا به ویروس کرونای جدید آمده است.همچنین در این راهنما داروهای ویروس کرونا برای مقابله با این بیماری نیز معرفی شده اند.
داروهای اعلام شده برای مقابله با ویروس کرونا
این دفترچهٔ راهنما که برای کارکنان بخش پزشکی و بهداشت ارسال شده شامل لیستی از داروها است که برای مداوای بیماری ناشی از ویروس کرونا در بزرگسالان پیشنهاد شده است. این داروها عبارتند از: «ریباویرین»، «ریتوناویر» (یا «لوپیناویر») و «اینترفرون بتا-۱ بی».
متخصصان هشدار دادهاند که تجویز و مصرف داروی نخست یعنی ریباویرین باید با دقت صورت گیرد چون این دارو عوارض جانبی شدیدی دارد. این دارو پیشتر برای درمان سارس در شماری از کشورها از جمله چین و سنگاپور به کار رفته بود.
داروی دوم یعنی ریتوناویر شدت تصلّب عروق و دیگر اندامهای داخلی را کاهش داده، دورههای تصلّب را کوتاه میکند و عمدتا در درمان عفونتهای ویروس اچ.آی.وی به کار میرود، و داروی سوم یعنی اینترفرون بتا-۱ بی، عمدتا در درمان اماس کاربرد دارد.
همچنین میزان و دورهٔ مصرف این داروها برای استفادهٔ متخصصان ذکر شده است.
سالمندان بیشتر مراقب باشند
فراهمکنندگان این راهنما همچنین متذکر شدهاند که کودکان، نوجوانان و جوانان کمتر در معرض ابتلا به ویروس تازهٔ کرونا هستند. وزارت بهداشت روسیه یادآوری کرد که میانگین سنی مبتلایان به ویروس تازهٔ کرونا ۴۱ سال بوده و شدیدترین عوارض عفونی در مبتلایان سالمند (بالاتر از ۶۰ سال) دیده شده است.