چالش تبدیل شدن قسمتی از بدن به آهن ربا فقط در ایران نیست و بیشتر فضای مجازی کشورهای مختلف جهان را درگیر این موضوع کرده است، از واکسن فایزر گرفته تا سایر برندهای واکسن کرونا در این میان دیده می شوند.در ادامه این مطلب از مالزی وان استاپ سنتر بیشتر بخوانید.
ماجرای آهن ربا شدن بدن بعد از تزریق واکسن
با بالا رفتن تعداد ویدیو هایی که نشان میدهد فرد پس از تزریق واکسن خاصیت آهن ربایی پیدا کرده است، افراد بیشتری این چالش را امتحان نمودند و در این میان عده ای از عدم این اتفاق نیز صحبت کردند.
در ابتدا با وجود مثال های نقض، این پدیده تکذیب شد اما با افزایش آمار این افراد پزشکان به بررسی و توجیه این موضوع پرداخته اند.
چسبندگی بدن موضوع جدیدی نیست
هر چند موضوع چسبیدن اشیا و یا فلزات به تازگی و بعد از واکسن کرونا دیده می شود اما این ماجرا به سال های دور بازمیگردد که گاهی این ویژگی افراد رسانه ای میشد.در این میان می توان گفت افرادی که در گذشته از این توانایی خود آگاه نبودند اکنون با تشویق به امتحان کردن این موضوع به توانایی خود پی برده اند.
اما هنوز افرادی هستند که این تغییر را منوط به تزریق واکسن کرونا می دانند.
اگرچه پزشکان تایید کرده اند که این مورد ممکن است اتفاق بیفتد ولی وجود ذرات آهنربایی و تراشه در واکسن را به شدت رد می کنند.
اصولا در واکسنهای کرونا ذرات فلزی مغناطیسی وجود ندارد که جذب مغناطیس شود. در برخی از واکسنهای دیگر از هیدروکسید آلومینیوم به عنوان «ادجوان» (تشدیدکننده پاسخ ایمنی) استفاده میشود، اما آلومینیوم اصولا فلزی مغناطیسی نیست.
از طرف دیگر حتی اگر واقعا ذرات مغناطیسی درون واکسن وجود داشته باشند، اندازه ذراتی که میتواند از درون سوزن سرنگ بگذرند، آنقدر کوچک است که نمیتوانند نیروی مغناطیسی لازم برای جذب اشیا را ایجاد کنند.
دلیل ایجاد این عارضه چیست؟
با توجه به اینکه این عارضه به تازگی در میان مردم شناخته شده است، هنوز دلایل علمی و قطعی برای آن مشخص نشده است.محققان در حال بررسی این دلایل هستند اما وجود ذرات فلزی و تراشه ها را به شدن رد نموده اند.